witam, posiadam w/w kose juz 4 sezon, w tym czasie 2 razy wymieniana sprezyna sprzegla, uszczelka gaznika, kilkakrotna regulacja kosy- samodzielna, wymieniony korek od zbiornika paliwa, systematyczne smarowanie przekladni smarem stalym przed kolejnym sezonem i smiga ze az milo, owszem uzywam okazjonalnie ale srednio wypalam 2 zbiorniki 3-4 razy w sezonie, glownie na zylce, noza uzywam sporadycznie.
mieszanka 1:25, olej Stihl, wczesniej makita, kompresja ok, odpalila po zimie za 4 razem
Witam, dzis pracowalem ciągle okolo godziny trawa około 50cm gęsta plus pokrzywy okolo 80cm. Uzupełniłem 2 zbiornik pracowałem około 20 min i napęd przestał działać, silnik normalnie pracował myślałem że wałek główny poszedł rozkręciłem sprawdziłem wszystko ok nasmarowane itd złożyłem odpaliłem i normalnie pracuje czyżby przekładnia kątowa do wymiany? Może z uwagi na spore obciążenie frezy zaczęły się przegrzewać itd???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum