WITAM! Mam pytanie czy ktoś coś wie na temat kos i kosiarek firmy HUSAR? Zastanawiam się nad zakupem takiego sprzętu. Za wszelkie informację z góry dziękuję! Pozdrawiam wszystkich!
Pomógł: 9 razy Wiek: 26 Dołączył: 22 Maj 2010 Posty: 406 Skąd: Lubelskie
Wysłany: 13 Czerwiec 2010, 22:54 Re: HUSAR
Sławek177 napisał/a:
WITAM! Mam pytanie czy ktoś coś wie na temat kos i kosiarek firmy HUSAR? Zastanawiam się nad zakupem takiego sprzętu. Za wszelkie informację z góry dziękuję! Pozdrawiam wszystkich!
typowy chinol może minimalnie lepszy od NAC-a ale jakości to nie ma co się spodziewać.
W takim razie co warto? Bo jeśli faktycznie to jakiś szmelc to chyba warto kupić coś lepszego niż wydawać dwa razy kasę. Dajcie znać co można w podobnej kasie zakupić. Do koszenia mam ok 3 hektarów różnej trawy. Konkretnie są to zaniedbane ogrody. Jaki sprzęt polecicie?
Firma dosyć znana,jest o niej kilka tematów na forum,wystarczy poszukać. Osobiście uważam że można wybrać lepiej,ale uzależnione jest to także od funduszy jaki posiadasz na zakup nowej kosiarki.
_________________ www.makita.sklep.pl - kosiarki, odśnieżarki, kosy, pilarki firmy Makita.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum