Kupiłem kose stihla fs 87. Zastanawia mnie jedna rzecz wibracje na rękojeści. Ogólnie to lekko wibruje. porównywałem u znajomego kose tej samej marki. Tylko jego jest fs 85 i ma 5 lat. U niego nie ma tych wibracji. Zastanawiam się,czy to normalna rzecz w stihlu?????
Właśnie idę zobaczyć co w trawie piszczy. Rzucę okiem na na żyłkę..........
[ Dodano: 20 Lipiec 2010, 20:14 ]
Może musi się dotrzeć. W sumie ma dwa dni. Byłem w sklepie to mi też mówili o wyważeniu. Niby i tak trochę wibruje na luzie,znaczy póki sprzęgła nie nacisnę. Jak ostrze tnące wpadnie na obroty to jest oki. Zobaczę jeszcze przy drugim koszeniu. Jak jest z docieraniem kosy? W sklepie mówili,że można ciorac. A w drugim panie na głowę pan upadł.....15 minut i przerwa. Musze tak wypalić 5 literków,żeby móc kose ciorać na okrągło....
bez przesady przerwę możesz robić co zbiornik, bez zabawy w docieranie, po prostu zalewasz mieszankę odpalasz i jazda na obroty, 2T powinny chodzić tylko na wysokich obrotach podczas pracy, lekkie drgania na luzie ma prawie każda kosa-ma przecież jeden tłok,
_________________ Jestem od tego aby pomagać, to moje hobby na tym ziemskim padole
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum