Chciałbym zakupic jakas niedroga pilłe spalinową do domu, drobne wycinki drzew, drewno na opał itp. Nie zalezy mi na jakiejs super mocy, i na tym aby miec nowiutki sprzet choc nie zaszkodzilo by przynajmniej 2KM i jakis sprzet niezajechany i trudny do zajechania.
Przeglądam w tym celu ostatnio allegro i widze wiele ofert piła spalinowych nowych i uzywanych w przystepnych cenach, ale nie znam sie zupelnie na tym i nie wiem na co zwrócic uwage i których producentów omijac.
Wiem oczywiscie ze najlepsza bylaby Husqvarna lub stihl, ale cena tych pilarek jest z regóły dosc wysoka. Co innego moglibyscie polecic, jaka firme wybrac.
Prosze o porady dla laika.
W miare dobra pilarka firmy Oregon, nowa ale za to tania przejżyj to. Ale powie tylko jedno NIE KUPUJ CHIŃSKICH PILAREK SPALINOWYCH - ODRADZAM OSOBIŚCIE
Witam , panowie jaka cena taka maszyna, nie sugerujcie się cenami popatrzcie gdzie jest najbliższy serwis w którym serwisant wszystko powie co wolno czego nie , przecież pilarki nie
kupuje się na kilka wycięć drzewa tylko na kilka ładnych lat pracy tą maszyną , a w razie problemów blisko do fachowca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum