Proszę o Wasze opinie o odśnieżarkach które użytkujecie.
pozdrawiam
Google
Wysłany: Reklama Google
Alekosiarki
Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 2 Skąd: http://www.kosiarki-odsniezarki.pl
Wysłany: 7 Marzec 2009, 12:21 Opinia o odsnieżarce
Witam.
Mam dwie Odśnieżarki Nac st210 są to maszyny tanie bo za 1100 zł.
Przy systematycznym odśnieżaniu jest rewelacyjna.
Mogę doradzić w zakupie również Kosiarki Wr6520 firmy nac kosi nawe 50 cm. trawę ma 6KM silnik B&S POLECAM.
Ja mam Hondę HS 550. Zapłaciłem za nią w zeszłym roku około 1700 zł. Sprawuje się super. W sytuacji kiedy no name moich sąsiadów wysiadały moja radziła sobie dzielnie.
To co wy macie to raczej są pierdzidełka a nie odśnieżarki,ja sobie kupiłem Snappera w zeszłym roku i jak sąsiadom powysiadały Chińczyki,póżniej Hondy to ja sobie spokojnie odśnieżałem dalej a reszcie kopary poopadały,tylko ja za swoją dałem prawie 4tyś.i to jest odśnieżarka a nie zabawka
_________________ Zagorzały przeciwnik kupowania przez internet oraz w Hipermarkecie
Witam,
Zdecydowanie polecam odśnieżarkę marki ARIENS. Super solidna i niezawodna, poprzedniej zimy wymiotła cały śnieg z posesji o pow. ponad 1000m2. Sąsiedzi w tym samym czasie musieli zamawiać traktor z ładowaczem czołowym, żeby rano wygrzebać sie do pracy.
Bez problemu też dostępne są części eksploatacyjne jak paski i śruby zrywalne. Ja polecam, choc to nie sprzęt dla każdego - swoje kosztuje:)
My też ostatnio współpracowaliśmy z innymi Firmami na autostradach i jak sie to skończyło każdy wie hehe,jedyne co te odśnieżarki mają to smutny wygląd
_________________ Zagorzały przeciwnik kupowania przez internet oraz w Hipermarkecie
Imię: Ekspert Leroy Merlin
Wysłany: 31 Październik 2011, 18:15
Polecam Odśnieżarkę Ariens ST 24, bardzo wydajna i bezawaryjna, z przekładnią jazdy w przód i tył o dużej mocy, fakt kosztuje sporo, ale za jakość i niezawodność się płaci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum