pfp76 Pomógł: 4 razy Wiek: 52 Dołączył: 21 Sie 2008 Posty: 126 Skąd: Lublin
Wysłany: 27 Wrzesień 2010, 03:40
Witam! Sa dwa sposoby na rozwiazanie tego problemu . Pierwszy-odpilowac kolka i przyspawac je pod katem 90 stopni w stosunku do pierwotnego polozenia , nastepnie przekonstruowac podobnie raczke do pchania. Drugi sposob {o wiele prostszy} to przestawic sama raczke -do przodu i ciagnac kosiarke za soba-wtedy trawa bedzie wyrzucana za kosiarka!
Witam! Sa dwa sposoby na rozwiazanie tego problemu . Pierwszy-odpilowac kolka i przyspawac je pod katem 90 stopni w stosunku do pierwotnego polozenia , nastepnie przekonstruowac podobnie raczke do pchania. Drugi sposob {o wiele prostszy} to przestawic sama raczke -do przodu i ciagnac kosiarke za soba-wtedy trawa bedzie wyrzucana za kosiarka
W ani jeden ani drugi sposób się nie uda, po twojej wypowiedzi wątpię byś kiedykolwiek miał kosiarkę w ręku może i ją widziałeś ale z daleka, wiesz że ze względów bezpieczeństwa nie wolno ciągnąć kosiarki za sobą , ponieważ jak się przewrócisz ciągnąc to wpadnie ona na twoje stopy i może być z tego ciężki wypadek, jak nie kalectwo, a z przestawieniem decka o 90 stopni to już mnie rozbawiłeś nieźle pomysł iście szatański ale nic nie wnoszący,
proponuję jednak zakup odpowiedniej maszyny z wyrzutem bocznym lub z paroma funkcjami naraz.
_________________ Jestem od tego aby pomagać, to moje hobby na tym ziemskim padole
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum