japko Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Cze 2014 Posty: 94
Wysłany: 17 Czerwiec 2014, 10:12
Czasem warto przejrzeć oferty kilku sklepów, bo np. taki wąż do podlewania w Obi kosztuje 89 zł, a w PSB Mrówce 69. Taki sam. Podobnie Castorama nie zawsze ma najtaniej, mam katalogi Casto i Obi i niektóre np. kosiarki są w Casto droższe o ok. 50 - 100 zł a traktorek McCulloch jest aż 1000 zł droższy w Castoramie.
A co do ocen, to OBI daję 4+ - sporo towaru, obsługa bardzo dobra i sympatyczna, przynajmniej w moim markecie. PSB Mrówka - 4, za obsługę może mniej ale ceny mają dobre. NOMI - 4. Towaru nawet sporo ale ceny nie są najniższe, obsługa humorzasta czasem. Jak wszędzie. Bo to tylko ludzie.
Co do obslugi to wedlug mnie zależy jak trafisz, można powiedziec ze ile razy byłem w leroyu to moge powiedzieć ze 50/50 czasami trafisz na idiotów, a czasami na fachowców. Ale tak jest wszedzie . Ogólne sobie chwale ich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum